Bogdana Lupascu, dr. med. vet.
MAXI PET Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560, Bucureşti 

 

Î: Buna ziua!

Am și eu o întrebare in ceea ce privește noul membru al familiei mele, un Husky de 7 luni.
Pana acuma a fost hrănit cu hrana de 450 lei pentru 17kg. Eu neavând acest buget de investiție lunar, voiam sa va intreb ce hrana/brand imi recomandați sa cumpăr ? Întradevăr nu as vrea sa fie foarte scump, dar nici de proasta calitate. Vreau sa’mi cresc noul membru de familie bine și cu responsabilitate.

Va multumesc!

R: Câinii din rasa Husky sunt câini de talie mare ce au nevoie de o hrană cu conținut ridicat de proteine, vitamine și calciu pe perioada de creștere. Recomandarea ar fi să alegeți o hrană specifică pentru câini adulți, de bună calitate, pe care să o administrați conform cu tabelul indicat de producător. Cantitatea de hrană administrată într-o zi diferă și de la o gamă la alta deoarece și formulele hranei diferă de la o gamă la alta.
Din gama superpremium enumerăm câteva tipuri: Acana, Orijen, Rustican,Carnilove, Hill's, Purina Proplan, Brit Care, Advance, Belcando. De asemenea se găsește și hrană sub formă umedă- conserve sau plicuri. Dacă se administrează hrană uscată cu umedă, atunci din cantitatea zilnică de hrană uscată se scade aproximativ un sfert din cantitatea indicată de producător.

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a fi postate.